Stacks Image 1663
Stacks Image 8
Stacks Image 12
GEVELBEKLEDING
Gevelbekleding zorgt voor bescherming en verfraaiing van een woning of gebouw. Vanuit het verleden worden veel natuurproducten gebruikt als gevelbekleding met als nadeel dat deze moeten worden onderhouden en geschilderd. Bij natuurproducten, zoals hout is dit een continu proces dat nooit stopt. Milin haar standpunt is, het verdelen van duurzame gevelbekledingen die nagenoeg geen onderhoud vereisen en nooit hoeven te worden geschilderd. Een groot voordeel voor de eindgebruiker, is dat de gevel kostenbesparend is.
Stacks Image 794
KENMERKEN VAN GEVELBEKLEDING VAN KOOI KUNSTSTOFBOUW
Stacks Image 103
Alle gevelbekledingen moeten worden aangebracht op een regelwerk om een natuurlijke ventilatie tot stand te brengen. Hierdoor blijft niet alleen de gevelbekleding intact maar ook het gebouw zelf.
Om uw huis aan de buitenkant mooi aan te kleden, kunt u kunststof panelen bevestigen. Deze zijn in vele RAL kleuren leverbaar. Voor een karakteristiek uiterlijk is er de traditionele rabatvorm en voor verticale bekleding is een rondkantpaneel gebruikelijk.
Stacks Image 134
Om het goed af te werken zijn ook dakranden leverbaar. Deze zijn toepasbaar bij dakkapellen als boeideel. Voor gevels kunnen deze gebruikt worden als windveer.
Voordelen van kunststof gevelbekleding is dat het naast een natuurlijke uitstraling ook een mooie strak afgewerkte uitstraling geeft door de onzichtbare montage.
Stacks Image 1667
Contactgegevens
Kooi Kunststofbouw
Gerrie Kooi
Souwe 3
9247 DC Ureterp
M 06 21 22 44 74
E CodeerMijnEmail746
©2012 Kooi Kunststofbouw. Alle rechten voorbehouden.