Stacks Image 1663
Stacks Image 8
Stacks Image 12
KUNSTSTOF DEUREN
Als u voor een kunststof voordeur kiest, kies dan voor GAYKO kunststof voordeuren. U zult de kwaliteit en het design van GAYKO waarderen. Gayko kunststof voordeuren zijn bestand tegen alle weersinvloeden: corrosie, verkleuring en veroudering. U houdt ze gemakkelijk schoon, terwijl schilderen niet eens nodig is. Bovendien isoleren ze uitstekend en zijn ze bijzonder veilig door de meervoudige vergrendeling, met metaal versterkte frames en vleugels en zware verstelbare scharnieren.

GAYKO biedt een veelzijdig kunststof deurenprogramma met uiteenlopende modellen en designs. Samengevat in vijf series:
Gayko Vario
Stacks Image 1295
Gayko Vario
Géén standaarddeur, maar máátwerk. Samen met onze verkopers bepaalt u zelf de stijl- en vlakverdeling binnen de voordeur en kiest u voor glas of andere materialen.
Gayko Signo
Stacks Image 1317
Gayko Signo
Hoge kwaliteit met een eigentijds design. U kunt deze deur tot in detail aan uw wensen aanpassen.
Gayko Classic-kreativ
Stacks Image 1339
Gayko Classic-kreativ
Bijzondere vormen kenmerken deze buitendeuren. Halfronde vormen en gedurfde designelementen wisselen elkaar af, frisse kleurstellingen en uiteenlopende houtpatronen. Royaal gebruik van glas, diverse ornamenten en hoogwaardig edelstaal maken de voordeuren af.
Gayko Classic-Harmonie
Stacks Image 1359
Gayko Classic-Harmonie
Traditionele vormgeving met een klassieke en statige uitstraling kenmerken deze deuren. De details zijn uitgewerkt zijn met liefde voor het vak, bijvoorbeeld door glas-in-lood toe te passen. Daarbij wordt elk hoogwaardig glaselement volgens ambachtelijke traditie gemaakt.
Gayko Ambiente
Stacks Image 1433
Gayko Ambiente
Een tijdloos en origineel design dat behalve vernieuwend ook elegant is. Een voordeur met krachtige geometrische vormen en een frisse uitstraling. De details zijn met zorg uitgewerkt. Let u bijvoorbeeld op de glaspartijen met zandstraalmotieven, eventueel omlijst door duurzaam edelstaal. Want dat is een van de verrassende elementen van de GAYKO AMBIENTE: beslag van edelstaal. Een boeiende combinatie met hoogwaardige houtpatronen.
Stacks Image 1667
Contactgegevens
Kooi Kunststofbouw
Gerrie Kooi
Souwe 3
9247 DC Ureterp
M 06 21 22 44 74
E CodeerMijnEmail746
©2012 Kooi Kunststofbouw. Alle rechten voorbehouden.